lauantai 27. tammikuuta 2018

mistä tietää, että viikonloppu alkaa?

Mistä tietää meidän viikonlopun alkaneen?? Siitä, että jääkaappi on täynnä ruokaa!



Meillä on selvästi muodostunut tavaksi käydä aina perjantaisin isosti kaupassa. Silloin yritämme tehdä lähes koko viikon ruokaostokset, sillä nyt kun Pasi on dieetillä, niin on helppo miettiä, mitä ruokia viikon aikana tarvitsee. Siinä samalla sitten tulee itsekin syötyä niitä ruokia ja välillä käydään sitten viikon aikana hakemassa jotakin extempore-ruokia ja samalla myös jos on jo jotakin ehtinyt loppumaan yms. Me molemmat syömme töissä omia eväite eli kokkailemme ruuat myös töihin mukaan. Itse tulee välillä käytyä syömässä työkavereiden kanssa ihan lounaspaikassakin.


Tänään lauantaina olin taas katsomassa siskon pojan Aaron #16 jääkiekkopelejä. Aaron joukkue hävisi 2-4, mutta oli kyllä tosi vauhdikasta ja hyvää peliä. Pelin jälkeen mentiin vanhempieni ja siskoni + Urhon kanssa käymään papalla kahvilla. Pappa täytti jo 86v, eikä millään uskoisi...aivan samanlaisena pysynyt! :) Ihanaa, kun on sillä tavalla terve, että jalat ja pää pelaa.


Pasi lähtee kohta salille ja emäntä täällä pyörittää pyykinpesu- ja tiskikonetta, minkä kerkiää. :D Huomenna käymme tosiaan äänestämässä ja illalla menen työkaverini kanssa pelaamaan höntsysäbää. Odotan innolla, kun pääsen pitkästä aikaa juoksemaan pallon perässä, koska viime kerrasta on vuosia. Tiedän jo nyt, että kunto loppuu alta aikayksikön, mutta punaiset poskethan ovat vain terveen merkki? ;) Mukavaa viikonloppua kaikille!   ♥jepa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos palautteestasi!