torstai 8. elokuuta 2013

porkkanakakun pohja


Tein tänään siis porkkanakakun "pohjan" valmiiksi maanantaiksi. Sisko pitää tulevan miehensä kanssa pienet kihlajaiskahvit ja lupasin sinne tehdä. Yritän ehtiä ottaa videon myös kuorrutuksen teosta, koska teen sen kakkuun vasta myöhemmin. 

Tässä vielä kirjallisesti pohjan aineiden määrät:
4 munaa
6 dl porkkanaraastetta
2 dl ruokaöljyä
4½ dl vehnäjauhoja
4½ dl sokeria
1 tl leivinjauhetta
1 tl ruokasoodaa
1 tl suolaa
1 tl kanelia

n. 60min 175°C

Kannattaa myös laittaa hieman enemmän porkkanaraastetta tai vähentää jauhoja, jos kakku tuntuu liian kuivalta. Leipomisen iloa! :)

8 kommenttia:

  1. missä asteessa paistetaan?? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no nyt kirjotin eli 175 :D leikkasin näköjään sen kohan pois...

      Poista
  2. Kiitos ohjeesta. Vaikutat mukavalta ja tasapainoiselta nuorelta naiselta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jepa on kyllä kaikkee muuta kun tasapainonen :DD no ei vaa, vitsivitsi :p

      Poista
  3. JEEEEEE! Ihanaa, vihdoin ja vielä videon kera! :)

    VastaaPoista
  4. Vastaukset
    1. kiitos:D:D miks en saa päähäni kuka oot :o ?

      Poista

Kiitos palautteestasi!