maanantai 29. tammikuuta 2018

kaksi uutta Dermosil-tuotetta

Hyvää alkanutta viikkoa kaikille :)

Mä tässä kirjoittelen teille naamio kasvoillani ja alkaa jo mukavasti ihoa kiristämään. Ehdin kuitenkin jakamaan teille kaksi uutta tuotetta, jotka tilasin juuri Dermosiltä.




Ensimmäinen tuotteista on Makeup meikkisiveltimien puhdistaja, hinta 4,50e.

"Dermosil Meikkisiveltimien puhdistaja tekee meikkausvälineiden puhdistuksesta vaivatonta. Sormenpäihin asetettavan puhdistajan avulla sivellinten puhdistaminen käy tehokkaasti ja nopeasti.

Meikkisivellinten puhdistajalla voi puhdistaa erikokoisia siveltimiä. Kärjessä oleva nystyrällinen alue sopii erityisesti pienikokoisille siveltimille, suurempi raidallinen alue sopii isompien siveltimien puhdistamiseen."
www.dermosil.fi

Olen alkanut itse panostaa omien siveltimien ja meikkisienien pesuun, varsinkin nyt kun ihoni on alkanut lääkekuurin myötä parantua. En enää halua tökkiä kasvojani likaisilla välineillä, koska heti alkaa tuntumaan, että kaikki epäpuhtaudet jäävät iholleni. On myös totta, että meikistä tulee paljon tasaisempi ja kestävämpi, kun on puhtaat välineet. Näitä meikkisiveltimien puhdistajia on erilaisia ja ennen olen nähnyt vain sellaisia isoja, jotka asetetaan altaan reunalle. Tämä pieni ajaa kyllä hyvin asiansa ja voi ottaa helposti vaikkapa reissuun mukaan, eikä ollut muuten pahan hintainen!




Toinen tuotteista on Classic iho- ja huulibalsami, hinta 5,90e (30ml).

"Vedetön balsami kosteuttaa ja suojaa kuivia ihoalueita. Sopii koko perheen käyttöön esimerkiksi huulille, kyynärpäille tai poskille. Sisältää runsaasti ihoa pehmentäviä ja hoitavia kasviöljyjä, kuten kookos- ja manteliöljyä sekä sheavoita ja mehiläisvahaa. Pehmeän hunajaiselta tuoksuva balsami sisältää myös E-vitamiinia."
www.dermosil.fi

Pakko heti alkuun sanoa, että tämä voide tuoksuu aivan älyttömän ihanalle, tulee hunaja mieleen, mutta tuoksu ei ole kuitenkaan liian voimakas. Ajattelin tilatessani, että tulen käyttämään tuotetta "huulirasvana", mutta huomasin tämän olevan vähän liian "kevyt" tällä hetkellä huuliini. Huuleni ovat erittäin kuivat aknen lääkekuurin takia, joten joudun monta kertaa päivässä laittamaan Bepanthenia huuliini, eikä sekään meinaa tehota. Uskon kyllä, että lääkekuuriin jälkeen tämä pääsee kovempaan käyttöön ja aion testata tätä myös muihin kuiviin ihokohtiin.

Täytyy myöntää, että oli pakko käydä pesemässä kasvonaamio pois kesken kirjoittamisen, vaikka niin luulin aluksi ehtiväni. ;) Nyt kasvot tuntuvat ihanan pehmeiltä, joten tästä on hyvä mennä jatkamaan muita iltahommia eli iltapalan laittoon mars! 
Kuulemisiin :)   ♥jepa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos palautteestasi!