perjantai 30. maaliskuuta 2018

uudet alusvaatteet ja ajatuksia omasta kropasta

Moikka ihanat! 💋


TÀllÀ viikolla postissa odotteli pieni pirteÀ paketti, jonka sain yritykseltÀ nimeltÀ Color4Care. Olen aiemminkin tehnyt heidÀn kanssa yhteistyötÀ ja silloin sain ihanat tennarit itselleni. PÀÀset lukemaan edellisen postaukseen tÀstÀ!


Sain valita itselleni alusvaatteet ja pistin tilaukseen pirtsakat alushousut ja treenitopin/rintsikat.




Treenitoppi on saumaton, orgaanisesta bambusta valmistettu (75% bambua, 20% nylonia ja 5% spandexia). Tuntuu todella kevyeltĂ€ ja pehmeĂ€ltĂ€ pÀÀllĂ€! Veikkaan, ettĂ€ isorintaiselle tĂ€mĂ€ ei olisi paras vaihtoehto ainakaan treenatessa, mutta nĂ€in meikĂ€lĂ€iselle sopii vallan hyvin! 😆


Haluan tĂ€ssĂ€ samalla mennĂ€ mukavuusrajojeni ulkopuolelle julkaisemalla itsestĂ€ni nĂ€inkin paljastavia kuvia. Olen melko kriittinen omasta kropastani ja olen yrittĂ€nyt oppia hyvĂ€ksymÀÀn itseni sellaisena kuin olen. Usein on pĂ€iviĂ€, kun katson itseĂ€ni peilistĂ€ ja olen jopa hieman tyytyvĂ€inen vartalooni, mutta vielĂ€ useammin niitĂ€ pĂ€iviĂ€, kun en ole tyytyvĂ€inen. NĂ€itĂ€ kuvia katsoessa kasvaa vain ajatus tyytymĂ€ttömyydestĂ€. Onneksi kuitenkin tiedĂ€n sen, ettĂ€ tĂ€mĂ€ asia on korjattavissa, jos oikeasti sitĂ€ haluan, sillĂ€ tĂ€mĂ€ on tĂ€ysin itsestĂ€ni kiinni miltĂ€ nĂ€ytĂ€n. 

Haluan kuitenkin jakaa nĂ€mĂ€ kuvat myös teille ja nĂ€yttÀÀ todellisen minĂ€ni ilman hienoja kuvakulmia tai filttereitĂ€. TĂ€llainen oikeasti olen ja tiedĂ€n, ettĂ€ moni olisi varmasti ylpeĂ€, jos nĂ€yttĂ€isi tĂ€ltĂ€, mutta tiedĂ€n myös sen, ettĂ€ moni ajattelee, kuinka tuolla kropalla kehtaa julkaista tĂ€llaisia kuvia. NĂ€mĂ€ ovat henkilökohtaisia asioita ja jostakin syystĂ€ minusta tuntuu hyvĂ€ltĂ€ nĂ€yttÀÀ millainen olen. Kuvia katsoessa huomaan myös, ettĂ€ ne pienet lihaksetkin ovat kaikonneet aika hyvin nyt viime aikoina, kun treenaaminen on jÀÀnyt todella vĂ€hĂ€lle. NĂ€itĂ€ kuvia katsoessa tekee mieli lĂ€hteĂ€ salille rÀÀkkitreenille! EhkĂ€ vielĂ€ joskus treenaan itselleni sellaisen kropan, josta unelmoin...tai sitten vain unelmoin. 😉 TĂ€llĂ€ hetkellĂ€ minulla on kuitenkin henkisesti niin hyvĂ€ olla, ettĂ€ en jaksa asian eteen tehdĂ€ tarpeeksi töitĂ€, mutta tiedĂ€n ja tunnen itseni, ettĂ€ jossakin vaiheessa tilanne muuttuu.


Kaikkien alushousujen ei tarvitse olla mustia ja pitsisiÀ, vaan vÀlillÀ voi repÀstÀ..okei onhan nÀissÀkin pohjavÀrinÀ musta! J Joka tapauksessa nÀmÀ vesimeloneilla koristellut alkkarit ovat kiva vÀripilkku vaatekaapissa. NÀmÀ ovat hipsteri-malliset ja melko matalavyötÀsöiset, mutta peittÀvÀt hyvin kriittiset kohdat. Housut ovat valmistettu 95% puuvillasta ja 5% elastaanista.

Verkkokaupasta löytyy paljon erilaisia tuotteita vapaa-ajalle sekÀ etenkin hoitoalalle työskenteleville, esimerkiksi paljon erivÀrisiÀ tukisukkia ja sukkahousuja.


Kiitos, kun jaksoit lukea tÀnne asti ja "kuunnella" avautumiseni. Toivottavasti myös innostuit kÀymÀÀn Color4Caren nettisivuilla katsomassa löytyisikö sieltÀ sinulle mitÀÀn tilattavaa! :)

Kaikille oikein aurinkoista pÀÀsiĂ€istĂ€! đŸŁ

5 kommenttia:

  1. Musta sulla on tosi kaunis kroppa! Sopusuhtainen ja terveen nÀköinen :) Naisellinen.

    VastaaPoista
  2. Nyt saattaa tulla kaks melkeen identtistÀ kommenttia kun en tiedÀ lÀhtikö se ensimmÀinen, mutta mun mielestÀ sulla on tosi kaunis kroppa! Sopusuhtainen ja terveen nÀköinen, naisellinen :)

    VastaaPoista
  3. yli 20v en ikinÀ laittaisi mitÀÀn vesimelonipikkareita jalkaani. KyllÀ mÀkin 16vuotiaana tuollaisilla pikkareilla repÀsin lÀhes pÀivittÀin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei elÀmÀÀ nyt niin vakavasti kannata ottaa. Vesimelonipikkarit pÀÀlle vaan, jos ne hyvÀltÀ tuntuu! :D

      Poista

Kiitos palautteestasi!