sunnuntai 2. heinäkuuta 2017

Porkkanakuppikakut -resepti

Moikka! 

Tässä ohje porkkanakuppikakkuihin, joita eilen kokeilin tehdä. Videolla näkyy leipomisen eri vaiheet ja tässä linkki alkuperäiseen ohjeeseen Yhteishyvän sivuille: "Porkkanakuppikakut". Itselläni oli käytössä hieman liian heiveröisiä muffinivuokia, joten laitoin niitä pari/kolme päällekkäin, jotta sain estettyä kakkujen leviämisen uunissa. Itse jätin myös ohjeesta inkiväärin kokonaan pois, koska sitä ei kaapista löytynyt. Pursottaminenkaan ei oikein tuolla omalla pursottimellani luonnistunut, kun kuorrute oli sen verran jämäkkää, joten lopulta vain levitin veitsellä sen kakkujen päälle. Tuo appelsiinituorejuusto sopi ihan hyvin kuorrutteeksi ja teki kakuista hieman raikkaamman, mutta jatkossa taidan käyttää tavallista maustamatonta philadelphian tuorejuustoa, sillä omaan makuun se toimii vielä paremmin! :)


Mukavia leivontahetkiä!   ♥jepa

6 kommenttia:

  1. Ihan huippua kun oot nyt tehny useemmin videoita! :) Onko teillä lisääntynyt ruoanlaitto ja leipominen sen jälkeen kun muutitte asuntoon jossa on astianpesukone? Itse oon huomannut että enemmän kehtaa häärätä keittiössä kun tietää ettei edessä oo hirvee tiskivuori sen jälkeen :D Seuraatko muuten ketään tubettajia? Jos niin ketkä on sun lemppareita? P.s. ihana toi pursotin, en oo kyllä tollasta ennen nähnyt :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onpas kiva kuulla :) En ole edes ajatellut tuota, mutta ehkä helpommin tulee tehtyä "turhaa" tiskiä, kun on tuo tiskikone. Mutta kyllä tuo masiina on vaan hyvä! Pursotin on Tupperwarelta hankittu...kerman pursottamiseen hyvä, mutta ei välttämättä tuommoisen jämäkämmän soosin. :D Kyllä seuraan jonkin verran tubettajia ja eniten seuratuimmat löydät mun omalta kanavaltani, käy ihmeessä kurkkaamassa: https://www.youtube.com/user/jepatsu100

      Poista
  2. Porkkanakakku ja porkkanakuppikakut ovat kyllä hyviä, nam :). Kannattaa hommata muffinipelti, niin ei tarvitse tuhlata useaa muffinivuokaa ja muffinivuoan ansiosta saa tasaisia muffinsseja :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, oon kyllä kans näiden suuri fani! :) Tupperwaren silikonivuoka mulla onkin, mutta siinä on vain kuudelle tilaa, joten siksi tein nyt kaikki näin. Vois kyllä hommata kaveriksi tuollaisen muffinipellin. :)

      Poista
  3. Kivoja nämä sinun videot! Itse en ole koskaan leiponut porkkanakakkua tai -muffineita. Nyt kyllä on varmaan pakko korjata tilanne kun nuo sinun leipomukset näyttivät sen verran herkuilta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon :) Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan, porkkanakakut on todella hyviä, varsinkin jos ei ole liian kuivia. :)

      Poista

Kiitos palautteestasi!