lauantai 10. helmikuuta 2018

uudet tennarit esittelyssä

Moikka ja ihanaa lauantai-iltaa kaikille! :)

Tänään olen kuvannut my day -videota, jonka saatte myöhemmin nähtäväksi. Nyt halusin tulla esittelemään uudet ihanat tennarit, jotka sain!!!


Tässä hetki sitten minuun otettiin yhteyttä yrityksestä nimeltä Color4Care. He ehdottivat yhteistyötä ja kiinnostuin heti ajatuksesta. Aloin selailemaan yrityksen nettisivuja, sillä en ole aiemmin kuullut tällaisesta yrityksestä. Mielestäni heidän sivunsa ovat todella pirteät ja freshin näköiset, käykääpäs vaikka tsekkaamassa! ;) Suosittelen ehdottomasti piipahtamaan yrityksen verkkokaupassa etenkin, jos opiskelet tai työskentelet hoitoalalla...löytyy vaikka mitä kivaa!



Sain valita itselleni verkkokaupasta mieleisen tuotteen ja halusin nämä valkoiset Bagheera Phoenix valkoiset tennarit. Minulla on suurin osa kengistäni mustia, joten halusin lisätä yhdet valkoiset yksilöt käyttööni. Nämä ovat todella hyvät jalassa, mutta en ole täysin varma onko tämä koko 39 sopiva vai hieman iso. Luulisin, että tarvitsisin näistä juuri välimallin eli 38,5 koon, jotta olisivat täysin sopivan tuntuiset. Näillä tulee olemaan enemmän käyttöä kesällä ja mietin myös, että voisin ottaa nämä uusiksi treenikengiksi! Itse asiassa nämä kengät ovat suunniteltu myös juuri sisäkäyttöön mm. niiden hengittävyyden takia.

Color4Caren valikoimasta löytyviä kenkäbrändejä ovat lisäksi hummel, merrell ja birkenstock.


Oli kyllä mukava yllätys, kun nämä keskiviikkona odottivat kotona postilaatikossa, kun tulin töistä. Kertokaa ihmeessä, jos olette itse törmänneet tähän yritykseen tai mitä mieltä olette heidän tuotteista :) Palataan seuraavan kerran videon merkeissä   ♥jepa

4 kommenttia:

  1. Moikka! Onpas hyvännäköiset tennarit!!! Toivottavasti ovat myös hyvät jalkan. täytyykin katsella mitä muita tuotteita noilla sivuilla on:) Mukavaa sunnuntaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuntuu ainakin hyviltä :) kantsii käydä kattomassa kyllä. Täällä ollaan viettämässä sunnuntaipäivää Ideaparkissa.

      Poista
  2. Voi miten kivannäköiset tennarit! Näyttävät kovin mukavilta jalassa..ihanat onkin sellaiset kengät jotka on nätit, mutta niillä on myös mukava liikkua:) Leppoisaa viikkoa sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuri näin!! Nämä pääsevät varsinkin kesällä paremmin käyttöön :) mukavaa viikkoa myös sulle :)

      Poista

Kiitos palautteestasi!