perjantai 7. helmikuuta 2014

Rahkapannari

Löysin tällaisen vähän 'terveellisemmän' pannarin ohjeen yhdestä blogista ja päätin kokeilla sitä. Sanotaanko näin, että kyllä huomasin pannarin olevan hiukan terveellisempää verrattuna siihen, millaista normaalisti teen. Tiedän kyllä monien tekevän tämän tapaista 'terveyspannaria' aina, mutta itse olen tottunut laittamaan sokeria ja rasvaa hiukan enemmän. :D Varmasti olisi vielä parempaa, jos laittaisi päälle jätskiä tai kermavaahtoa yms, mutta silloinhan tuo juju vähän niinkuin kosahtaisi. Aion silti tehdä tätä joskus toistekin!

Tässä ohje:

Rahkapannari
uunipellillinen

3 munaa
8 dl rasvatonta maitoa
2 dl hiivaleipäjauhoja
1 dl kaura+kuitu kaurahiutaleita (itse korvasin vehnäj.)
1 ½ dl vehnäjauhoja
2 rkl sokeria
ripaus suolaa
40 g margariinia
250 g maitorahkaa

Vatkaa munat kulhossa ja sekoita joukkoon maito. Vatkaa joukkoon jauhot pienissä erissä. Lisää sokeri ja suola. Anna taikinan turvota puolisen tuntia. Sekoita taikinaan sula rasva ja rahka. Kaada leivinpaperin päälle uunipellille. Paista n. 30 min. 225 asteessa.

Ja ei kun terveysintoilemaan! :))

Loppuun vielä ennen ja jälkeen -kuvat hiuksistani...
 Kuvissa ei näy edes kovin paljon eroa tai eihän sitä todellisuudessakaan aivan kauheasti ole, mutta pientä muutosta. Pohjaväri muuttui tummemmaksi ja vaalennettuja kohtia vaalennettiin uudestaan. Pientä muotoilua ja huonot latvat pois...nyt on taas terveemmän näköset! :) Eli ei siis yritetty saada edellisessä postauksessa olevia hiuksia, hyi!!!

Hyvää viikonloppua!

2 kommenttia:

  1. kiva postaus! ja vitsi tää sun blogis on kyl ihana ♥! tykästyin tähän heti ku tänne tulin :) ulkoasu, banneri, kuvat, kaikki nappaa! :)

    fashionsituation.blogspot.com ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ihanasta kommentista! :) Täytyypä käydä heti kurkkaamassa sun omaa ;>

      Poista

Kiitos palautteestasi!