perjantai 8. syyskuuta 2017

Laivaristeily 8.-9.9.2017

Moikka! Tänään on perjantai ja aina se tuntuu lähes yhtä hyvältä. Toki olen ollut kotosalla koko viikon, joten tänään tämä perjantai tuntuu aikalailla samalta kuin muutkin arkipäivät. Kerron myöhemmin, miksi olen ollut kotona koko viikon enkä töissä, mutta nyt takaisin tähän perjantaihin. Hieman erilainen päivä kuitenkin luvassa muihin päiviin verrattuna, sillä lähden tänään risteilemään! :)


Lähdemme työkavereideni kanssa laivalle viettämään yhden työntekijän eläkepäivien alkamista. Laivamme on Viking Grace ja se kulkee Turku - Tukholma väliä ja on siis vuorokauden risteily. Tänään siellä on esiintymässä Reckless Love...pitäisiköhän alkaa Spotifystä kuuntelemaan vähän niiden biisejä. :D Pitkään aikaan en ole ollut pidemmällä risteilyllä, joten ihan kiva päästä seilaamaan ja vielä hyvässä seurassa.

Suihkussa olen jo käynyt, mutta muuten pakkaaminen ja laittautuminen ovat aivan kesken. Juuri tuossa suunnittelin illan asua (näkyy kuvassa), mutta täytyy ottaa mukaan myös vara-asu, jos tuo ei illalla nappaakaan. ;)






Tein myös eilen itselleni geelikynnet tipeillä, niin nyt on niissäkin blingii. Noiden kynsien tekeminen on kyllä sellainen työmaa ja tänään jo yksi kynsi napsahti irti, kun tipit ovat siis liimattavia. Onneksi sain paikattua sen...muotit olisivat paljon kestävämmät tai sitten ne akryylikynnet, mutta niihin en ole perehtynyt. No ainakin nämä näyttävät kivalta!

Huomenna sitten takaisin kotiin myöhään illalla. Ikävä jo ehtii tuota miestäni tulemaan tässäkin ajassa...en malttaisi ikinä lähteä kotoamme mihinkään. Koti on paras paikka! Näillä tunnelmilla toivotan kaikille oikein ihanaa viikonloppua! :)

♥jepa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos palautteestasi!