lauantai 8. marraskuuta 2014

lauantaipäivän juhlat


Tässä istuskelen autossa kohti Ylöjärveä. Veljeni perhe järjestää heidän lapsille yhteissynttärit, sillä poitsu on jo täyttänyt lokakuussa 4v ja tytsy täyttää nyt marraskuussa 2v. Kävinkin jo eilen viemässä heille mun leipoman porkkanakakun ja leikkimässä hiukan lasten kanssa. Ihanaa, kun voi olla edes jotenkin avuksi toisille. :)



4v poitsu on siis mun kummipoika ja olen jo pitkään pähkäillyt, että mikä olisi sellainen sarja, jota voisin ostaa hänelle aina juhlapäivinä. Kysyinkin hänen äidiltään ja päädyimme muumimukeihin ja muuhun teema-sarjaan, joiden valmistus ei lopu aivan heti. Pojalle on niin vaikea keksiä mitään, mutta kyllähän jokainen aina astioita tulevaisuudessa tarvitsee ja kyllähän ainakin muumimukeista rahaakin saa, jos haluaa myydä ne sitten joskus. Voipi olla, että alan kerätä myös toiselle kummipojalleni samaa astiasarjaa.

Nyt siis Akselin pakettiin päätyi Nipsu-muumimuki, muumipalapeli ja suklaakalenteri joulukuulle. Helmin paketissa on söpö mekko ja suklaakalenteri. Ihana nähdä mussukoita! :)

Mukavaa lauantaipäivää ja -iltaa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos palautteestasi!