torstai 18. huhtikuuta 2013

mortonki



instagram -kuvia
Muhun iski taas alkuviikosta mahatauti ja tiistai meni vaan sängyssä makoillessa. Siskon poika (kollaasin toka kuva) sai myös taudin ja hoidin kummipoitsua sitten keskiviikkopäivän, että sisko pääsi töihin. Valtteri oli niin reipas, ei ikävöinyt yhtään ja päikkäreillekin nukahti varmaan minuutissa! :)
Meillä on myös siskon kanssa kirpparipöytä orivedellä, mutta ei sieltä kauheesti mitään oo menny. Ite oon ostanu senkin edestä (tai no menihän näihin huimat reilu kymppi :D). Tässä kuvat ostoksista:
kaulahuivi, 2 farkut, treenicaprit





















samalla reissulla ostin myös kokeilun vuoksi proteiini- ja palautusjuomaa sekä protskupatukan

























Tällä viikolla en oo missään jumpissa käyny, mutta viikonloppuna olis tarkotus salille mennä. Tulee ees jotain tehtyä tälläkin viikolla, vaikka onkin liian ihanaa vaan löhöillä ja mässäillä telkkaria kattellessa. :D

Taas toi kiva sadeilma on muistuttanut, kuinka ihanaa on olla koiran omistaja. Pihalle on pakko mennä, vaikka sää olis millanen tahansa! Ja voi kyllä, kuinka ihanalle haiseekaan märkä koira...jooooo no siitä voi olla montaa mieltä! :) Toivottavasti siellä on edes joku, joka ymmärtää mua.

Kellohan onkin jo kohta puol kasi, joten salkkareita katsomaan! Ei edes tajua nykyään kellon olevan niin paljon, kun ulkona on jo niin valosta iltasin...paitsi en tiiä voiko sitä ihan tällä kelillä sanoo. Myöhemmin tuleekin viidakon tähtöset ja saunaankin meen jossain välissä. Hellurei!

7 kommenttia:

  1. Vähänkö sulonen toi kuva susta ja valtterista!! :) ja joo, mikä oliskaan parempaa kun koira+kurakeli... Mistä ostit noi jumppahousut? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hihii kiitti :> voi saaruska lue tarkemmin tai sitten oon laittanu sen liian epäselvästi, mutta kirpparilta :))

      Poista
  2. Minä ymmärrän sua tuossa koira-asiassa.. ! Eilen tultiin taas iltalenkiltä ja poju oli niin kuranen, että eikun suihkuun, ja sehän ei sinne vapaaehtoisesti mene, joten eikun nostamaan. Sitä ennen se kerkesi ravistaa kurat eteisen seinälle. Muutenkin se hiekan ja märän hajun määrä joka paikassa.. kevät<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ahhh ihanaa! Jaaa Tuurikaan ei oikein tykkää suihkukäynneistä, tuttua :)

      Poista
  3. Mikä sun instagram on?

    VastaaPoista

Kiitos palautteestasi!