torstai 1. joulukuuta 2011

linnuton puu

Oon tehny joskus yläaste-aikoina suvista tälläsen videon. Oltiin sillon aina kahdestaan ja ihan bf! Vieläki ollaan ystäviä, mutta ei enää oo tullu nähtyä kauheesti kun molemmat opiskelee eri paikkakunnilla ;s Löysin tän sattumalta äitin koneelta ja pistin vanhojen aikojen kunniaks. (:



Tänään mulla on vapaapäivä koulusta! Oltiin riikan kanssa kertomassa lukiosta meiän vanhassa koulussa, eikä siellä menny ku vaan tunti. Nyt vois tehä jotain kivaa ennen kun alan lukeen enkun sanakokeeseen ja jotain ruotsinkin sanoja pitäs kattoo. Illalla mulla onkin sitten säbäreenit.

Hei ois tosi kiva jos jollain ois jotain vinkkejä vanhojentanssikenkien suhteen! Pitäis hommata tässä lähiaikoina ja ois kiva tietää kokemuksia ja suosituksia niistä.

2 kommenttia:

  1. ei kannata kauheen isoja korkojan hankkia ja sit semmoset jotka varmasti pysyy jalassa, koska esim mulla ne meinas kokoajan lähtee jalasta kenraaleissa joten jouduin illan tansseissa teippaan ne jalkaan kiinni :D tässä hienoja vinkkejä

    VastaaPoista
  2. voi ei! <: eli kannattaa varmaa yrittää hankkia jotkut semmoset missä on remmit...oliks teillä minkä mallisia yleensäkki, esim oliks kellään sillai kärki avoin vai oliks kaikilla sellaset avokkaat ku on talvi? :DD

    VastaaPoista

Kiitos palautteestasi!