sunnuntai 26. maaliskuuta 2017

Viikonloppu taas ohi

Viikonloppu on taas ohi, voi ei kuinka nopeesti nämä aina menee! Perjantai-ilta meni vain chillaillessa ja telkkaria katsellessa. Launtaina oli kaamea ärsytyspäivä, ihan kaikki otti päähän. Lopulta vain töllötin kännykkääni ja youtube-videoita, enkä saanut tehtyä mitään järkevää, kuten koulujuttuja. Illalla menin vielä katsomaan siskoni pojan joukkueen jääkiekkopeliä, koska tiesin etten tekisi muutenkaan mitään järkevää. Onneksi menin, sillä piristyin ja mielikin alkoi kohentumaan. Vielä myöhään illalla Pasin pari kaveria tuli meillä käymään kahvilla ja pelailtiin vähän skipboakin. Tänään onkin ollut jo paljon parempi päivä ja nyt muutama kuva, mitä tähän päivään on kuulunut.




Aamupalan jälkeen (joka syötiin joskus about klo 12 :D) lähdettiin käppäillen käymään ruokakaupassa. Lounaaksi söinkin kanasalaattia ja oli kyllä niin hyvää, nam!



Tänään on myös vähän siivoiltu; imurointia, pyykkien pesua ja lakanoiden vaihtoa. Odotan jo sitä tunnetta, kun pääsen käpertyyn noihin puhtaisiin Vallilan lakanoihin! :)



Odottelen jo selvästi pääsiäistä, kun laitoin jo rairuohon siemeniä ja ohra ruohonsiemeniä odottelemaan kasvua. Olen jo ostanut muitakin pieniä koristeita pääsiäiseksi, tuo kivaa väriä kotiin.



Nyt illalla käytiin vielä salilla. Siellä tein 30 min aerobista juoksumatolla ja porraskoneella. Sen jälkeen treenasin jalkoja, lähinnä pakaraa ja lopppuun tehtiin vielä vatsat. Hyvä treeni oli! Nyt lähden tästä saunomaan, joten mukavaa tulevaa viikkoa teille kaikille!   ♥jepa


2 kommenttia:

  1. Ilmeisesti et harrasta silittämistä. Sileisiin lakanoihin on vielä ihanampaa mennä. Itse vedän märät lakanat ja taittelen kuten lakanat yleensä. Saa kuivatettua henkarilla ja sitte silitys vain molemmilta puolin taiteltua nippua. Helppoa, pölytöntä ja sileää. Sulla on kiva blogi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! En ole kyllä silittänyt lakanoita, mutta en ole tuollaista kikkaa edes ajatellut. Kuulostaa kyllä helpolta ja vaivattomalta, joten taidanpa kokeilla :) Lapsuudenkodissani on aina ollut mankeli, jonka läpi pyöräytin petivaatteet ja olen miettinyt sen hankkimista sitten joskus myös omaan kotiin. Taidan kuitenkin kokeilla ensin tuota sinun tekniikkaa. :)

      Poista

Kiitos palautteestasi!